A fost descoperita substanta eficienta in procesul de slabire

0
39

Persoanele care doresc sa piarda din greutate, o pot face datorita unui nou aditiv alimentar, inventat de oamenii de stiinta germani. Noul aditiv alimentar poate fi folosit in iaurturi si bauturi si are rolul de a diminua senzatia de foame.

Cercetarile au demonstrat ca oamenii nu mai prezinta acea senzatie de foame dupa ce au consumat alimente care contineau substanta SATISFIT-LTG, inventata de specialistii germani.

Potrivit cercetatorilor, aditivul alimentar este noua versiune a celulozei metilice, substanta utilizata ca agent de afanare in diverse alimente, cum ar fi mancarurile congelate sau produsele de patiserie. Celuloza metilica se prezinta sub forma unui praf, care se dizolva in apa, transformandu-se apoi intr-un gel care actioneaza ca un lipici intre ingredientele alimentare.

Spre deosebire de celuloza metilica, care trece foarte repede prin stomac, aditivul alimentar ramane in stomac o perioada indelungata pana ajunge in intestinul subtire.

Oamenii de stiinta intentioneaza sa realizeze si alte studii pentru a identifica modul in care acest aditiv alimentar actioneaza asupra procesului de pierdere in greutate.

Articolul precedentMaladiile psihosomatice pot fi controlate cu ajutorul unui nou dispozitiv asemanator detectorului de minciuni
Articolul următorAsociatia P.A.V.E.L. a demarat un nou program de ajutorare a copiilor si tinerilor bolnavi de cancer