Ambasada SUA incearca sa convinga Comisia de Biosecuritate sa accepte OMG

0
219

Greenpeace le ofera cercetatorilor pastile AntiCorp impotriva puterii corporatiste si anti OMG

Cu ocazia unui eveniment pentru promovarea OMG desfasurat astazi la Ambasada SUA, activisti Greenpeace ofera participantilor din cadrul Parlamentului Romaniei, Guvernului Roman si al Comisiei de Biosecuritate pastile AntiCorp ca remediu impotriva puterii corporatiste si anti OMG. Este deja evident ca industria OMG este in criza . Dupa ce au recurs fara succes la amenintari, au mobilizat liga marilor arendasi, politicieni si cercetatori cu afinitati pentru OMG si i-au plimbat prin Brazilia si Spania, astazi incearca sa aiba lipici si la ultimii responsabili din Romania care pot salva tara de OMG. Le oferim acestora pastile speciale AntiCorp pentru a-i feri de spalarea creierului, a spus Gabriel Paun, Greenpeace Romania.

AntiCorp este un remediu de urgenta pentru membrii Comisiei de Securitate Biologica si alti factori de decizie afectati de Bacillus Biotechnologicus. Acesta expune pacientii unei influente puternice din partea companiilor agro-chimice atunci cand vine vorba de aprobarea OMG (organisme modificate genetic). in cazuri de nesiguranta stiintifica, AntiCorp ofera si un puternic stimulent pentru sistemul nervos central al membilor Comisiei. Produce o reamintire imediata a Principiului Precautiei, ce evidentiaza importanta protejarii sanatatii umane si a mediului.

AntiCorp este recomandat in perioada de eruptie a virusului de lobby corporatist. Aceste infectii foarte periculoase produc deseori iluzii in care membrii Comisiei cred ca protejarea intereselor corporatiilor transnationale inseamna progres pentru Romania. Virusul provoaca o ceata mentala , pierderea judecatii sanatoase si a valorilor morale. Duce la intoleranta fata de conservarea ecosistemelor si biodiversitatii si poate provoca moartea democratiei, naturii si alimentatiei sanatoase. Pacientii infectati actioneaza impotriva fermierilor, consumatorilor, a cercetatorilor independenti si a mediului. Cu AntiCorp se pot preveni atacurile de Monsantoza si se poate proteja biodiversitatea, sanatatea si suveranitatea alimentara in fata controlului corporatist prin companiile de biotehnologii.

Companiile agrochimice sustin ca OMG ar fi un instrument sigur, sustenabil si economic important in combaterea crizei alimentare si a foametei. Aceasta declaratie este falsa. in realitate OMG produse prin tehnici riscante de inginerie genetica nu vor ajuta la diminuarea cresterii preturilor alimentelor sau la eradicarea foametei si acesta este un fapt recunoscut de mai bine de 400 de lideri mondiali in agronomie care sunt parte din grupul International de Evaluarea Ştiintelor Agricole si Dezvoltarea Tehnologiei (IAASTD). Ingineria genetica este o optiune scumpa si riscanta pentru fermieri si pune in pericol biodiversitatea naturala a planetei intr-un mod care nu poate fi prevazut si controlat.

Citat din raportul IAASTD comandat de Natiunile Unite: Solutia la actuala criza financiara nu sunt plantele modificate genetic si nici mai multe chimicale. Trebuie sa ne folosim de metodele agriculturii ecologice care aduc recolte mai mari si sa realizam un sistem mai just de distributie. De asemenea, avem nevoie sa punem capat consumului exagerat de carne din tarile dezvoltate care pun in pericol multe vieti. Biocarburantii ar trebui folositi doar daca indeplinesc regulile de durabilitate si nu intra in competitie cu productia de hrana.

Greenpeace indeamna cei 12 membri ai Comisiei de Biosecuritate sa foloseasca cu incredere AntiCorp de fiecare data cand prezinta simptome de contaminare in urma contactului cu industria agrochimica si pentru a-si face curaj sa ofere Ministerului Mediului opinie favorabila interzicerii cultivarii porumbului modificat genetic MON810 produs de compania Monsanto.

Sursa: Greenpeace Romania www.greenpeace.ro

Articolul precedentGata cu stresul – a aparut prima bautura anti-stres!
Articolul următorVaccin ce dubleaza speranta de viata a bolnavilor de cancer cerebral