Alte trei decese cauzate de coronavirus. Numărul total a ajuns la 68

0
31

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că au mai fost raportate alte trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul total pe țară ajungând la 68.

Este vorba despre o femeie de 73 de ani din județul Suceava, căreia i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 în data de 26.03.2020, probe care au fost testate la INCDMM Cantacuzino. Aceasta a decedat pe 29 martie. Ancheta epidemiologică este în curs.

Un alt deces înregistrat este al unui bărbat de 69 de ani din județul Iași care a fost testat cu rezultat pozitiv pe 28.03.2020. El s-a internat la SCBI Iași în data de 29.03.2020. Probele biologice pentru COVID 19 au fost testate la SCBI Iași. Bărbatul a decedat pe 30 martie, având ca antecedente patologice HTA.

Ad in title

Cel de-al 68-lea deces înregistrat este al unei femei, 81 de ani, județul Mehedinti. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova. S-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 în data de 28.03.2020 care au fost testate la INCDMM Cantacuzino. Decesul a fost confirmat pe 30 martie, având ca antecedente patologice HTA, cardiopatie ischiemică cronică și obezitate de gradul III.

Articolul precedentHG: Consultații la distanță efectuate de medicii de familie și din ambulator; nu mai e obligatoriu cardul
Articolul următorPacienţii cu boli cronice, cu schemă terapeutică stabilă, pot primi rețeta de la medicul de familie