A IV-a Conferinta Managementul Bolilor Pulmonare: Ziua 2

0
64

A doua zi a Conferintei Managementul Bolilor Pulmonare aduce in prim-plan teme de interes precum comorbiditatile cardiovasculare in BPOC, ecografia pleurala, fumatul pasiv si riscul de astm si BPOC la copii.

Profesionisti din domeniul medical din intreaga tara participa intre 2 si 3 octombrie 2015, la Bucuresti la a IV-a Conferinta Managementul Bolilor Pulmonare.

a€œUn reper fundamental al evolutiei profesionale pentru fiecare pneumolog este acela al actualizarii permanente a cunostintelor in domeniu. Iar Societatea Romana de Pneumologie doreste sa contribuie prin organizarea de programe eficiente de educatie medicala continua la acest lucru. Totodata, necesara este si informarea medicilor din alte specialitati cu privire la cele mai importante noutati legate de managementul afectiunilor pulmonare. Pentru a realiza o abordare strategica legata de preventia si controlul afectiunilor pulmonare, medicul pneumolog trebuie sa stea la aceeasi masa de discutie cu medici din alte specialitati, pentru a identifica impreuna cele mai bune solutii.”, a declarat Prof. Univ. Dr. Ruxandra Ulmeanu, presedinte ales al Societatii Romane de Pneumologie.

Manifestarea este organizata stiintific de Societatea Romana de Pneumologie si se inscrie in strategia Societatii privind abordarea afectiunilor din sfera de activitate.

Managementul evenimentului este asigurat de Sanatatea Press Group.

Articolul precedentA inceput a IV-a Conferinta Managementul Bolilor Pulmonare
Articolul următorOMS: Imbatranirea sanatoasa necesita o abordare corecta de-a lungul intregii vietii