A fost infiintat Clubul dermatoconsumatorilor

0
283

Clubul Dermoconsumatorilor este un proiect unic in Romania, care isi propune sa creeze o comunitate a celor care folosesc produse dermatocosmetice si care vor beneficia de consiliere individuala si de grup, prin intermediul farmaciilor City Pharma.

Recomandarile cu privire la metodele de ingrijire a pielii propuse de specialisti, farmacisti si medici dermatologi vor putea fi accesate pe site-ul www.dermocityclub.ro .

Membrii clubului beneficiaza de promotii lunare speciale la produsele dermatocosmetice achizitionate din aceste farmacii, de discount-uri suplimentare la cumparaturile de produse de acest fel, de intalniri informale cu medici dermatologi si farmacisti, de consiliere individuala si de grup.

Initiatorii proiectului sustin ca nu exista un program coerent de educatie pentru cei care acceseaza produse dermatocosmetice, in conditiile in care 50% din populatie are o piele foarte sensibila. Cauzele sunt multiple – utilizarea necorespunzatoare a produselor cosmetice si de make-up, diferentele de temperatura, expunerea prelungita la soare, stresul, alimentatia dezechilibrata.

Dr.Claudia Teodorescu, medic dermatolog, a facut referire la grupa de varsta 25 – 45 de ani, ”o grupa sofisticata, care utilizeaza produse de firma de cele mai multe ori fara sa se consulte cu specialisti si ai carei membri nu de multe ori ajung la medic, cu diferite afectiuni ale piele.

Sursa: Agerpres

Articolul precedentSalmonella identificata la pasarile de curte este diferita fata de cea care infecteaza oamenii si animalele domestice
Articolul următorMarijuana are un efect psihotrop din ce in ce mai puternic (studiu)