A fost inaugurat primul centru privat de dializa din Brasov

0
230

Fresenius NephroCare, liderul national al serviciilor medicale private de dializa, a inaugurat primul centru privat de dializa din judetul Brasov.

Centrul are o capacitate de 180 de pacienti tratati prin hemodializa, dispunand de 30 de masini de dializa si de o echipa medicala formata din 4 medici nefrologi si 20 de asistenti medicali.

Centrul este inclus in Programul International „Dializa de Vacanta” Fresenius NephroCare , prin care vor putea fi tratati prin hemodializa pacienti romani sau straini, veniti in vizita in Brasov. Programul „Dializa de vacanta” a fost desfasurat pentru prima data in septembrie 2008, la Centrul de Dializa Fresenius din Constanta. Scopurile acestui proiect sunt asigurarea unei bune mobilitati a pacientilor romani si, totodata, atragerea de turisti straini.

Investitia in amenajarea si dotarea centrului de la Brasov se ridica la suma de aproximativ 800.000 de euro. Fresenius NephroCare mai detine centre de dializa in Bucuresti, Iasi, Constanta, Oradea si Bacau.

Articolul precedentConsumatorii de droguri injectabile vor beneficia de servicii speciale!
Articolul următorProf univ dr Florian Popa sau prof dr Irinel Popescu numele vehiculate pentru postul de Ministru al Sanatatii