Cîțu: S-a accelerat campania de vaccinare. Aproape 3,8 milioane de români s-au imunizat anti-COVID-19

0
199

Aproape 3,8 milioane de români s-au vaccinat anti-COVID-19, aceasta fiind singura soluție pentru a trece la următoarea etapă, cea care vizează măsuri economice, a declarat, vineri, la Suceava, premierul Florin Cîțu.

“Văd că s-a accelerat campania de vaccinare și aici, la Suceava. Municipiul este la 30%, înțeleg că și județul a ajuns la aproape 16% sau peste 16%. Se accelerează campania de vaccinare și aici ca peste tot în România. E important să avem astfel de centre de vaccinare care fac lucrurile să se miște foarte ușor și confortabil pentru fiecare. Înțeleg că a început și un maraton de vaccinare , maratoane care vor fi în toate municipiile reședință de județ din țară, pe toată vara. Foarte mulți dintre români s-au vaccinat, cred că suntem la 3,8 milioane persoane vaccinate astăzi. E important ca cei vaccinați să își convingă rudele, prietenii, pe toată lumea să vină să se vaccineze. Este singura soluție de a trece la etapa următoare, post-pandemie, în care ne concentrăm din nou pe economie”, a declarat premierul la Suceava.

Premierul Florin Cîţu se află, vineri, în judeţul Suceava, unde vizitează două centre de vaccinare anti-COVID şi va avea o întâlnire cu reprezentanţii HoReCa.

 

Articolul precedentInstitutul „Marius Nasta”: Suport psihologic gratuit pentru pacienții COVID-19 și personalul medical
Articolul următorCând ar putea autoriza EMA vaccinarea anti-COVID a copiilor cu vârste sub 16 ani. Anunțul președintelui CNCAV