Ziua Mondiala a Sanatatii 2013. Sanatatea pe aCORDuri muzicale

0
50

Ziua Mondiala a Sanatatii este marcata in intreaga lume, in fiecare an, in data de 7 aprilie. Aceasta zi este dedicata in intregime celor mai stringente probleme de sanatate ce afecteaza intreg mapamondul. in 2013, Ziua Mondiala a Sanatatii a avut ca tema Hipertensiunea Arteriala, afectiune ce a devenit o adevarata problema de sanatate publica atat la nivel national cat si international. si in 2013, Romania s-a aliniat tarilor care marcheaza Ziua Mondiala a Sanatatii printr-un concert festiv sustinut de Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor” si de Corul „Vox Medicalis” al studentilor in Medicina si Farmacie. Concertul a avut loc la Ateneul Roman si a fost organizat de Fundatia „Medicina si Muzica”.

Evenimentul organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii a fost onorat de prezenta unor mari personalitati ale lumii medicale, politice, sociale si culturale, dar si de reprezentanti ai autoritatilor, printre care si ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

Desfasurat sub egida Academiei Romane, concertul festiv ce a marcat Ziua Mondiala a Sanatatii a fost organizat de Fundatia Medicina si Muzica, in parteneriat cu Filarmonica George Enescu si cu Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila.

PR&Comunicare: Sanatatea Press Group.

Parteneri media strategici: SanatateaTV.ro si ComunicateMedicale.ro

Articolul precedentPeste 250 de medici la Cursul Actualitati si Controverse in Diabetul Zaharat
Articolul următorPeste 250 de medici au luat parte la Cursul Actualitati si controverse in diabetul zaharat