Personalitati de renume din Romania s-au reunit in data de 7 aprilie pentru a marca Ziua Mondiala a Sanatatii

0
23

Peste 700 de medici, personalitati de renume din lumea medicala romaneasca, precum si din mediul academic, cultural, social si politic, dar si reprezentanti ai autoritatilor au luat parte la concertul organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii 2013, celebrata in fiecare an, in data de 7 aprilie, pentru a sublinia cele mai importante probleme de sanatate publica ce afecteaza intreg mapamondul.

in 2013, Ziua Mondiala a Sanatatii a avut ca tema Hipertensiunea arteriala, afectiune considerata o adevarata problema de sanatate publica atat la nivel national cat si international, provocand anual peste 9 milioane de decese in intreaga lume.

si in 2013, Romania a marchat Ziua Mondiala a Sanatatii printr-un concert festiv sustinut de Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor” si Corul „Vox Medicalis”al studentilor in Medicina si Farmacie. Concertul a avut loc la Ateneul Roman si a fost organizat de Fundatia „Medicina si Muzica”.

Ad in title

Desfasurat sub egida Academiei Romane, concertul festiv ce a marcat Ziua Mondiala a Sanatatii a fost organizat de Fundatia Medicina si Muzica, in parteneriat cu Filarmonica George Enescu si Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila.

PR&Comunicare: Sanatatea Press Group.

Parteneri media strategici: SanatateaTV.ro si ComunicateMedicale.ro

Articolul precedentPeste 250 de medici la Cursul Actualitati si Controverse in Diabetul Zaharat
Articolul următorPeste 250 de medici au luat parte la Cursul Actualitati si controverse in diabetul zaharat