Zilele Prevenirii Cancerului Oral, 28- 29 iunie 2017

0
56

Bucurestenii, dar si persoanele din afara Bucurestiului, pot beneficia, in cadrul Zilelor Prevenirii Cancerului Oral, de consultatii gratuite in vederea prevenirii cancerului oral, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Municipiului Bucuresti.

Astfel, in perioada 28 – 29 iunie 2017, specialistii Sectiei Clinice de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala vor oferi consultatii gratuite in cadrul spitalului, aflat pe Calea Plevnei, nr. 17, in baza unei programari telefonice, la numarul 0737.564.663. Pana astazi s-au inscris peste 200 de persoane, se precizeaza in comunicatul de presa.

Initiativa acestei campanii de constientizare si prevenire a cancerului oral a venit ca urmare a numarului mare de cazuri diagnosticate de medicii Sectiei Clinice de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala.

„Zilele Prevenirii Cancerului Oral” sunt organizate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale, la initiativa Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala „Prof. dr. Dan Theodorescu”.

Articolul precedentTestari, demonstratii de exercitii sportive si sfaturi pentru sanatatea picioarelor, in Cluj-Napoca
Articolul următorProf. dr. Alexandru Bucur: Peste 500 de cazuri noi pe an de cancer oral, in ultimii trei ani