(VIDEO) SCUB: Campioana mondială Ramona Lixandru, o nouă carieră după operația de pneumotorax

0
2308
Foto: Facebook/Ramona Lixandru
„Cu mândrie și admirație, Spitalul Clinic de Urgență București își exprimă recunoștința față de campioana europeană, mondială și World Kombat Games la Ju-jitsu, Ramona Lixandru, pentru exemplul său de determinare și perseverență.
Ramona Lixandru, în ciuda titlurilor sale impresionante și a talentului incontestabil în arte marțiale, s-a confruntat recent cu o provocare medicală neașteptată. Aceasta a fost diagnosticată cu pneumotorax și a căutat ajutorul prompt al echipei noastre medicale, condusă de distinsul doctor Alexandru Bebliuc.
În fața unei situații care îi putea pune în pericol viața, domnul doctor Bebliuc a acționat prompt și profesionist. Prin intervenția chirurgicală eficientă și abordarea sa experimentată, Ramona Lixandru a fost tratată cu succes și este acum în curs de recuperare” – relatează reprezentanții instituției.
În urma recomandării medicale de a evita efortul fizic intens, Ramona Lixandru își reevaluează parcursul sportiv:  cu înțelepciune și hotărâre, se îndreaptă către o nouă direcție în cariera sa, aceea de antrenor, contribuind astfel la îmbogățirea și îndrumarea viitoarelor generații de sportivi, mai precizează SCUB.
„Spitalul Clinic de Urgență București își exprimă întreaga recunoștință față de Ramona Lixandru, pentru inspirația și dedicația sa. Suntem onorați să fim alături de ea în această călătorie și să o susținem în orice fel posibil în noua ei etapă de viață” – transmite echipa medicală.
Puteți urmări un scurt material video referitor la detaliile intervenției specialiștilor SCUB în sprijinul apreciatei campioane:
Articolul precedentVIDEO Sesiuni practice pentru a face față situațiilor de criză pentru medicii și asistenții de la Institutul „Marius Nasta”, oferite de OMS România
Articolul următorPeste un miliard de persoane la nivel global sunt obeze, potrivit unui studiu OMS