Un barbat a decedat dupa ce medicii i-au refuzat internarea!

0
232

Un barbat a decedat dupa ce a fost plimbat timp de patru ore de la un spital la altul din Slatina, fara ca vreun medic sa ii acorde primul ajutor. Bolnavul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Olt iar mai apoi a fost trimis la Spitalul de Boli Cronice. Nu a primit tratamentul necesar la niciuna dintre cele doua institutii, informeaza Mediafax.

La Unitatea de Primiri Urgente Olt, medicii i-au refuzat barbatului internarea, deoarece acesta nu avea asigurare medicala. intr-un final s-a facut rost de asigurare prin fax, pentru ca mai apoi sa i se refuze spitalizarea, medicii considerand ca ca nu era urgenta medicala. Pacientul a fost ulterior trimis la Spitalul de Boli Cronice. Odata ajuns aici, barbatul si-a dat sufletul inainte ca cineva sa isi faca timp sa-l consulte.

Directia de Sanatate Publica Olt a dispus demararea unei anchete pentru a stabili responsabilii si circumstantele in care s-a produs incidentul.

Potrivit protocolului intre Serviciul de Ambulanta si Unitatea de primire Urgenta, pacientii ar trebui preluati de medici in cel mult 15 minute.

Sursa: SanatateaTV

Articolul precedentFarmaciile din Cluj au ramas fara insulina
Articolul următorColegiul Medicilor contesta la Curtea Constitutionala ordonanta privind blocarea posturilor publice