UMF Iași: Congresul Internațional de Medicină Dentară pentru Studenți și Tineri medici STOMIS 2023

0
216
foto: UMF Iasi

Congresul Internațional de Medicină Dentară pentru Studenți și Tineri Medici – STOMIS, organizat de către Societatea Studenților Stomatologi Iași, a ajuns la cea de-a XVIII-a ediție.

Evenimentul va avea loc în perioada 2-5 noiembrie și urmărește să fie o apoteoză a experienței acumulate pe parcursul a 17 ani de manifestări științifice, cea de-a XVIII-a ediție dorind să consolideze poziția Societății Studenților Stomatologi lași și a Congresului STOMIS atât la nivelul comunității ieșene, cât și pe scena națională.

Programul cuprinde o serie de conferințe ce vizează să aducă în prim-plan noutățile din sfera medicinei dentare, având alături de noi atât medici specialiști români, cât și nume cu răsunet la nivel internațional precum dr. Adriano Azaripour, dr. Babak Sayahpour sau dr. Magdalena Wilczak.

„Dar Congresul nu se oprește aici – pentru a încuraja dezvoltarea și perfecționarea abilităților practice ale actualilor și viitorilor medici, se vor desfășura numeroase workshop-uri specializate pe diferite domenii, consolidând astfel un aspect care contribuie masiv la îmbunătățirea actului medical.

Statisticile ultimei ediții: 422 de participanți, 34 de lucrări științifice împărțite în 3 secțiuni, 20 workshop-uri și 15 lectori invitați” – se menționează pe site-ul UMF Iași.

Societatea Studenților Stomatologi Iași este o organizație studențească, democratică, non-profit și apolitică ce are ca scop asigurarea unui cadru adecvat desfășurării activităților de studiu, organizării de manifestări științifice, culturale și sportive, precum și asigurarea unor condiții propice pregătirii profesionale atât a membrilor săi, cât și a celorlalți studenți ai Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Articolul precedentPreședenția României: A fost semnat decretul privind sporul acordat personalului medical activ în perioada stării de urgență din timpul pandemiei de Covid-19
Articolul următorCNAS: Serviciile medicale de prevenție gratuite pentru persoanele de peste 40 de ani care sunt asimptomatice