UMF „Carol Davila”, la ediția de toamnă a A2 International Education Fairs, care a avut loc în Maroc și Tunisia

0
631

sursa foto: UMFCD/Facebook

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a participat la ediția de toamnă a A2 International Education Fairs, care a avut loc în Maroc și Tunisia.

Astfel, în perioada 27 octombrie – 1 noiembrie, ambasadorii UMFCD au interacționat cu elevi de liceu și părinți din Casablanca, Rabat și Tunis, care au arătat interes față de modulele  internaționale recent implementate, Medicină Dentară în engleză și Farmacie în franceză, dar și pentru programul de Medicină în limba engleză.

„Universitatea noastră a făcut parte din delegația extinsă a României, promovând împreună campania „Study in Romania”, avându-i alături de noi în acest demers pe Excelențele Sale, doamna Maria Ciobanu, Ambasadorul României în Maroc, dar și pe domnul Valentin Muntean, Ambasadorul României în Tunisia. Prezența dumnealor consolidând relațiile dintre Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și ambasadele pe care aceștia le reprezintă”, au scris reprezentanții UMFCD pe Facebook.

Articolul precedentASSMB și managerii celor 19 unități medicale administrate solicită modificarea OUG privind reducerea cheltuielilor bugetare, deoarece are efecte negative
Articolul următor912 candidaţi înscrişi la UMFST Târgu Mureş la concursul naţional de intrare în Rezidenţiat