Trei zile de imunizare non-stop la Timișoara, la Maratonul vaccinării

0
76

Prof.dr. Dorel Săndesc, vicepreședinte al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă (SRATI), a anunțat că la Timișoara, sute de medici, asistente și studenți vor asigura voluntar, în timpul liber, un maraton al vaccinării, timp de 64 de ore, pe 30 de fluxuri paralele, prin care vor putea vaccina până la 10.000 de persoane.

„Maratonul vaccinării” va avea loc în perioada 23-25 aprilie.

” Zilele acestea, privim cu jind la israelieni și britanici, cum revin la libertate și normalitate…iar calea este una: vaccinarea! De aceea comunitatea medicală din Timișoara vine spre dvs. cu un gest de responsabilitate, solidaritate și generozitate: câteva sute de medici, asistente și studenți, care luptă zilnic cu boala, vor asigura voluntar, în timpul liber, un maraton al vaccinării de 64 de ore, pe 30 de fluxuri paralele, prin care vom putea vaccina până la 10.000 de concetățeni. Programați-vă și veniți la CRAFT, Bv EROILOR DE LA TISA 2, în weekend-ul 23-25.04! Vă așteptăm cu drag!”, a anunțat prof.dr. Dorel Săndesc.

Ad in title
Articolul precedentMedici ai”V .Babeș”Timișoara au realizat o nouă ediție a„Tratatului de pneumologie pentru medicii rezidenți”
Articolul următorZiua Internațională a Hemofiliei: Câte persoane suferă de hemofilie A în România