Tratamentele homeopatice pot fi utilizate si in timpul sarcinii

0
238

Homeopatia si-a demonstrat in nenumarate randuri, de-a lungul timpului, eficienta atat in cazul copiilor, cat si al adultilor. Un avantaj al homeopatiei este acela ca poate fi utilizata chiar si in cazul femeilor insarcinate. Iar asta in timp ce medicamentele alopate nu sunt indicate in perioada sarcinii, a declarat prof. univ. dr. Jean – Pierre Loupias, specialist in homeopatie.

Medicamentele homeopatice produse de Laboratoarele Boiron Romania sunt elaborate dupa metode farmaceutice riguroase si aplicand intreaga tehnologie moderna existenta, cu respectarea stricta a normelor GMP. Medicamentele homeopatice produse de Boiron sunt autorizate de Agentia Nationala a Medicamentului, in urma unor testari specifice, si inregistrate ca medicamente benefice organismului omenesc. De doua ori pe luna va putea fi urmarit pe prima pagina a platformei online SanatateaTV.ro un serial educativ despre beneficiile homeopatiei, in colaborare cu Laboratoarele Boiron Romania. Pentru celelalte zile ale saptamanii, emisiunile vor putea fi accesate din sectiunea Homeopatie de pe platforma SanatateaTV.ro.

in acest material este prezentat un produs homeopatic. Cititi cu atentie prospectul/informatiile de pe ambalaj.

Acesta este un material publicitar. Informatiile furnizate apartin persoanei intervievate. Pentru orice problema de sanatate adresati-va medicului.

Articolul precedentMinisterul Sanatatii intentioneaza sa continue campania de vaccinare anti-HPV
Articolul următorInterventie de corectare a asimetriei mamare realizata cu succes in cadrul Cursului de Augmentare Mamara