Timisoara este gazda primei editii a Pharma Forum din 2014

0
23

Prima editie din acest an a manifestarii stiintifice dedicata farmacistilor si asistentilor de farmacie din Romania – Pharma Forum, va avea loc la Timisoara, in perioada 26-27 februarie.

Evenimentul, organizat de Pharma Business Services sub auspiciile Colegiului Farmacistilor din Romania, se va desfasura la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

Pharma Forum 2014 isi propune sa promoveze imaginea farmacistilor si a asistentilor de farmacie din Romania, aducand in prim plan rolul si locul farmacistului in sistemul de sanatate. Agenda Pharma Forum 2014 cuprinde subiecte precum a€˜Farmacia moderna, componenta importanta a sistemului de sanatatea€™, a€˜Farmacistul: ghid, educator, consiliera€™, a€˜Managementul performant al farmaciei actualea€™, a€˜Rolul farmacistului in mentinerea sanatatii pacientuluia€™.

Ad in title

in cadrul Pharma Forum Timisoara, farmacistii si asistentii de farmacie vor avea ocazia sa dezbata problematici referitoare la noua lista de medicamente compensate si gratuite, impactul introducerii cardului de sanatate, reducerea termenelor de plata si buna functionare a farmaciei, dar si relatia cu Casa de Asigurari de Sanatate.

a€œCa in fiecare an, si editiile Pharma Forum din acest an se vor ridica la nivelul asteptarilor farmacistilor si asistentilor de farmacie. Prima editie va avea loc la Timisoara, unde participantii vor avea parte de un program stiintific si profesional atractiv. Farmacistii vor avea ocazia sa descopere noutati legate de medicamente si vom dezbate impreuna aspectele economice specifice segmentului farmaceutic. Cele doua directii pe care se axeaza evenimentul – stiintific si profesional, sunt foarte importante, cu atat mai mult cu cat informatiile sunt putin accesibile. Asadar, Pharma Forum va fi de un real folos pentru farmacistii timisoreni, dar si pentru cei din celelalte orase gazda”, a declarat Prof. Dr. Dumitru Lupuleasa.

Programul stiintific al Pharma Forum Timisoara va fi moderat de presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania, Prof. Dr. Dumitru Lupuleasa. Printre speakerii care au dat curs invitatiei se numara Farm. Florina Gherman, Presedinte, Colegiul Farmacistilor din Timis, Prof. dr. Cristina Dehelean, Decan, Facultatea de Farmacie, UMF „Victor Babes” Timisoara, Conf. dr. Georgeta Simu, Prodecan, Facultatea de Farmacie, UMF „Victor Babes” Timisoara, Dr. Sanda Iancu, Medic Şef, CJAS Timis, Şef Lucrari Dr. Farm. Liana Dragan, Facultatea de Farmacie, UMF „Victor Babes” Timisoara, Farm. primar Simona Ardelean, Presedinte, Colegiul Farmacistilor din Arad.

Pharma Forum Timisoara ii are ca parteneri pe Boehringer Ingelheim, Merk, Kitonail, Fiterman Pharma, Strepsils, Nurofen pentru copii, Biofarm, MedMen, iar ca parteneri media pe mf-Ziarul Medicului de Familie,Romedic, Paginafarmacistilor, Medicalmanager, ComunicateMedicale.ro, SanatateaTV, GhidCabinet.

Manifestarea este creditata de Colegiul Farmacistilor din Romania cu 16 puncte EFC si in curs de acreditare de OAMGMAMR, filiala Bucuresti. Pentru mai multe informatii privind agenda evenimentului si speakeri, vizitati site-ul www.pharma-business.ro.

Articolul precedentCongresul National Bolile Cronice Netransmisibile, editia a III-a, si-a deschis portile
Articolul următorStudiu: Pierderea congenitala a auzului este cea mai frecventa afectiune congenitala a nou-nascutilor