UPDATE: Un echipaj de intervenţie Chimică, Biologică, Radiologică şi Nucleară (CBRN) al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Timiş a intervenit, marţi, la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia, în urma unui incendiu izbucnit într-un salon al unui pavilion suport COVID.

Potrivit reprezentanţilor ISU Timiş, din salon au fost evacuate 2 persoane.

„La Spitalul de Psihiatrie Gătaia a avut loc un incendiu, dar nu e nimic de amploare şi nimic grav. A luat foc o saltea dintr-un salon din care au fost evacuate două persoane. Nu există intoxicaţii sau probleme medicale. Au intervenit angajaţii spitalului cu stingătoarele şi au localizat incendiul care a fost lichidat. Colegii noştri sunt acolo, iar pentru că este spital suport COVID, a plecat şi un echipaj CBRN pentru decontaminare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Știre inițială: Timiş: Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Gătaia, într-un pavilion în care sunt internaţi pacienţi COVID-19

Mai multe echipaje de pompieri au fost chemate să intervină, marți după-amiază, după ce un incendiu a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie de la Gătaia, în secția unde sunt internați bolnavi cu COVID-19.

Din primele informaţii, focul ar fi izbucnit de la o saltea aflată în salonul în care era internat un pacient cu boli psihiatrice şi diagnosticat cu COVID-19.

Personalul medical a evacuat de urgenţă toţi pacienţii din secţia respectivă.

Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului şi au reuşit stingă incendiul.  Nu au fost înregistrrate victime şi nu are nimeni nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii încearcă acum să afle de la ce a izbucnit focul.