La Arad a fost deschis un al doilea centru de recoltare de analize Synevo, anunta compania printr-un comunicat. Noul punct de recoltare dispune de doua posturi de receptie si doua scaune de recoltare. Centrul este arondat laboratorului Synevo din Timisoara.

in primele luni ale acestui an compania a inaugurat doua puncte de recoltare in judetul Timis, la Lugoj si Dumbravita. in zona de vest a tarii, Synevo detine 25 de centre de recoltare amplasate in judetele: Timis, Arad, Satu Mare, Maramures, Salaj si Bihor.

La nivel national, reteaua Synevo are 106 centre de recoltare si 17 laboratoare. Numai anul trecut compania a inaugurat 21 de centre, iar de la inceputul acestui an au fost deschise alte sapte puncte de recoltare in judetele Timis, Ploiesti, Vaslui, Suceava, Calarasi si Bucuresti, la care se adauga si un laborator in Ploiesti.

Compania Synevo Romania este furnizor de servicii de diagnostic de laborator si face parte din grupul Medicover, furnizor international de servicii medicale si de diagnostic.