Strategie si comunicare in sanatate

0
72

incepand cu Noiembrie 2016, Divizia „PR&Comunicare” a Sanatatea Press Group devine Divizia „Strategie&Comunicare”. Schimbarea vine ca urmare a dezvoltarii expertizei oferite de Sanatatea Press Group pe zona de strategie organizatiilor, societatilor si companiilor din domeniul medical/sanatate cu care colaboreaza.

Divizia Strategie&Comunicare se va concentra pe crearea si implementarea de concepte pe baza carora va construi, deopotriva, strategii si campanii de comunicare, strategii de organizare de evenimente, precum si de pozitionare a diverselor proiecte.

Noua identitate reflecta expertiza si experienta extinsa a Sanatatea Press Group raportat la dezvoltarea de strategii de comunicare si de implementare de evenimente in sectorul medical/sanatate. Aceasta schimbare evidentiaza focusul care se doreste in perioada urmatoare pe partea de strategie in cadrul Sanatatea Press Group.

Strategiile construite de Sanatatea Press Group vor contribui la dezvoltarea imagologica a partenerilor si la pozitionarea acestora conform obiectivelor de dezvoltare.

Cel mai recent exemplu il reprezinta „Societatea care schimba societatea” – un concept realizat de Divizia Strategie&Comunicare a Sanatatea Press Group pentru Societatea Romana de Pneumologie. Conceptul inglobeaza strategia de dezvoltare a Societatii Romane de Pneumologie din ultimii zece ani, care a ilustrat dorinta organizatiei de a actiona atat la nivel stiintific, cat si la nivelul intregii societati.

„Proiectele dezvoltate de Sanatatea Press Group pentru Societatea Romana de Pneumologie se disting prin concepte unice si inovatoare, care stau la baza strategiilor de comunicare si a evenimentelor noastre. Societatea Romana de Pneumologie si-a propus sa activeze nu doar in sfera profesionistilor, ci sa realizeze si actiuni care se adreseaza intregii comunitati. in sprijinul demersurilor noastre, am gasit in Sanatatea Press Group un partener de incredere, cu idei inovatoare, cu ajutorul caruia am reusit sa pozitionam corect si eficient mesajele din sfera pneumologiei romanesti pe care dorim sa le transmitem.”, a declarat Prof. Dr. Florin Mihaltan, presedinte al Societatii Romane de Pneumologie in perioada 2006-2016.

Sanatatea Press Group este una dintre cele mai importante companii din Romania care ofera servicii integrate de comunicare pe domeniul sanatatii. Compania le ofera clientilor si partenerilor sai servicii complexe si complete, prin cele 5 divizii ale sale:

Divizia Media a€’ cuprinde doua dintre principalele canale de informare din sanatate: SanatateaTV.ro si ComunicateMedicale.ro;

Divizia Strategie&Comunicare – oferastrategii, concepte si solutii de comunicare integrate, adaptate sectorului sanatatii/ medical;

Divizia Evenimente – ofera toate instrumentele si facilitatile logistice pentru organizarea, planificarea si implementarea de evenimente din sectorul medical;

Divizia Sanatatea Production – asigura servicii complexe de productie audio-video, realizand proiecte pe subiecte din domeniul medical/sanatate;

Divizia Logistica – ofera spre inchiriere echipamente tehnice profesionale pentru desfasurarea la cele mai inalte standarde tehnologice a oricarui tip de eveniment.

Sanatatea Press Group – Expertul tau in comunicare pe domeniul medical.

Articolul precedent(P) Piciorul Diabetic pe intelesul tuturor – primul curs de Podiatrie din Romania
Articolul următorMinisterul Sanatatii a anuntat o serie de masuri menite sa asigure un acces mai bun al pacientilor la medicamente