Stimulent periculos pentru formarea celulelor stem, comercializat pe Internet!

0
192

De ceva vreme, pe Internet se comercializeza un produs naturist care, spun producatorii, stimuleza formarea celulelor stem. Stimulentul poate fi disponibil la pretul de 50 de Euro pe luna. Ceea ce cumparatorii nu stiu insa este faptul ca acest medicament nici macar nu a fost aprobat de Ministerul Sanatatii.

Ba mai mult, medicii specialisti spun ca persoanele care consuma produsul ajung pana la urma sa se imbolnaveasca de cancer. in cazul in care pastilele ar reusi sa multiplice celule stem din organism, activitatea biologica normala ar fi dereglata, rezultatul fiind aparitia tumorilor canceroase.

Stimulentul este promovat drept o noua metoda terapeutica, insa nu are la baza decat alge marine si fructe uscate. Iar daca punem la socoteala ca nu este un produs comercializat liber pe piata, credibilitatea lui scade si mai mult.

Pana in momentul de fata nu exista nici o certitudine cum ca aceste pastile ar fi avut vreun efect, nici pacienti care sa isi fi imbunatatit starea si nici studii medicale de specialitate. Mai mult, suplimentul nutritiv este total contraindicat de catre medicii specialisti, care sustin ca este moarte curata.

Articolul precedentCopii suspecti de tuberculoza din neglijenta educatoarei bolnave de TBC
Articolul următorCamera Federativa a Medicilor il critica pe Ionut Bazac!