Spitalul Monza a încetat activitatea COVID-19 pe 6 iulie și își reia activitatea normală pe 20 iulie

0
686

Grupul Monza a transmis precizări după apariția în presă a unor articole potrivit cărora o persoană publică este internată în stare gravă în secția de terapie intensivă a Spitalului Monza din cauza complicațiilor suferite în urma infectării cu virusul SARS-C0V-2.

Astfel, potrivit sursei citate, dintre cele trei spitale ale Grupului, singurul în care au fost internați pacienți diagnosticați cu COVID-19 a fost Monza Metropolitan Hospital și care a închis activitatea pentru tratamentul pacienților cu COVID-19 în data de 6 iulie. Spitalul va relua activitatea normală începând cu 20 iulie.

De la începutul pandemiei MOnza Metropolitan Hospital a fost pus la dispoziția autorităților și a tratat peste 200 de pacienți infectați cu COVID-19 din toată țara, mai precizează comunicatul citat.

Articolul precedentExistă riscul ca valul doi al pandemiei COVID-19 să se suprapună cu răspândirea virusului gripal sezonier
Articolul următorVaccinurile contra COVID-19, dezvoltate de BioNTech și Pfizer, vor fi aprobate în procedură rapidă în SUA