Societatea Romana de Cardiologie a anuntat aparitia celei de-a 7-a editii a Agendei Cardiologului. Potrivit reprezentantilor Societatii de Cardiologie, Agenda este cel mai util si folosit instrument de lucru al cardiologilor romani.

Agenda Cardiologului se adreseaza tuturor celor peste 1.000 de membri ai Societatii Romane de Cardiologie. Aceasta cuprinde datele marilor trialuri recente in cardiologie, forma abreviata a Ghidurilor publicate de European Society of Cardiology (ESC) in 2011, dar si calendarul manifestarilor stiintifice interne si internationale pentru anul 2012. Toate informatiile sunt usor de accesat si de folosit.

„Asa cum v-ati obisnuit, agenda contine programul manifestarilor interne si internationale, inclusiv informatii despre Congresul European de Cardiologie 2012, informatii despre noua conducere a Societatii si cele mai noi ghiduri si trialuri din domeniu. Ca si pana acum, sper ca agenda sa-si gaseasca utilitatea in viata dumneavoastra profesionala si sa va ajute in luarea celor mai bune decizii pentru pacientii dumneavoastra”, a declarat conf. univ. dr. Ioan Mircea Coman, presedintele Societatii Romane de Cardiologie.