Slobozia: Servicii medicale gratuite pentru bolnavii cu hepatite B și C

0
199
foto: Livero-Sud
Pacienții depistați cu virusul hepatitic B și C în cabinetele medicilor de familie din județul Ialomița care s-au aflat în programul de testare pentru hepatitele virale prin proiectul Livero 2 -SUD și nu și-au continuat investigațiile sunt așteptați la Caravana de Stadializare care se va afla miercuri, 6 septembrie, în fața Consiliului Județean Ialomița, strada Piața Revoluției nr. 1, în intervalul orar 09.00-15.00.
Pacienții depistați în Program pot veni direct la caravană, se pot programa printr-un simplu SMS sau sunând la numărul de telefon 0746/093.634.
Investigațiile vor fi efectuate de o echipa medicală formată din medici gastroenterologi și asistenți medicali din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București.
Pacienții vor fi ajutați și consiliați de echipa partenerului oficial al Proiectului Asociația Română Anti-SIDA (ARAS).
LIVE(RO)2-SUD este un program regional de prevenire, screening și diagnostic al pacienților cu boli hepatice cronice secundare infecțiilor virale cu virusuri hepatitice B/D și C.
Articolul precedentFormă severă de COVID-19 la Botoșani: Doi pacienți internați la ATI
Articolul următorONU: 5 septembrie, Ziua Internațională a Carității în amintirea Maicii Tereza – destin dedicat iubirii lui Dumnezeu și oamenilor aflați în suferință sau sărăcie