SJU Vaslui beneficiază de noi echipamente în dotarea secțiilor dar are nevoie de specialiști și rezidenți

0
519
Foto: SJU Vaslui
Spitalul Județean de Urgență ( SJU) Vaslui continuă dotarea secțiilor cu echipamente medicale de înaltă performanță, obținute prin fondurile acordate de Ministerul Sănătății și Consiliul Județean.
Astfel, secțiile de Medicină internă și Cardiologie beneficiază, de astăzi, de  Echograf, Echocardiograf, dispozitiv automat de masurare indice glezna brat, holtere ECG, ABPM, electrocardiografe portabile, defibrilator, monitoare functii vitale, pulsoximetru portabil.
Unitatea de transfuzii are și un  congelator sanguin pentru stocare plasmă de -20 grade și -40 grade, bancă conservare plasmă sanguină, linie testări imunohematologice micrometodă cu ecran tactil, centrifugă 12 probe, dispozitiv pentru dezghețare pungi plasmă și încălzire pungi sânge.

SJU Vaslui angajează medici speciliști și rezidenți

SJU Vaslui caută medici colaboratori specialiști și rezidenți în ultimul an pentru efectuarea de gărzi pe secțiile de Medicină internă cu posibilitatea ulterioară de angajare cu normă întreagă.
Printre principalele avantaje menționate de instituție sunt:
– două linii de gardă de Medicină internă;
– colaborare interdisciplinară plăcută, inclusiv cu UPU;
– plată avantajoasă;
– acces facil- 1 oră distanță de Iași cu posibilitatea asigurării transportului cu autocarul spitalului;
Articolul precedentDSP Buzău a dat amenzi usturătoare unor cabinete de familie care refoloseau materiale de unică folosință sau expirate
Articolul următorARAS: Află cum te poți testa, gratuit, acasă, pentru depistarea HIV și a Hepatitei C