Se va deschide primul centru antiaging din Romania

0
401

in curand, se va deschide primul centru antiaging din Romania. Clinica se numeste Sansage si va functiona incepand din data de 1 februarie, oferind servicii de evaluare a varstei, urmate mai apoi de tratamente complete antiimbatranire.

Analiza de varsta cuprinde trei etape de evaluare: evaluarea antiaging care are rolul de a determina varsta biologica, evaluarea psihologica ce determina varsta psihologica si evaluarea nutritionistului care stabileste varsta metabolica.

in cadrul evaluarii antiaging se stabilesc datele generale, parametrii fizici si biologici (analize uzuale si specifice), posibilitatile si limitarile legate de profilul individual al fiecarui subiect. Evaluarea nutritionistului stabileste analiza compozitiei corporale cu echipament computerizat (procentul de grasime, apa, masa musculara si osoasa), iar pe baza acestora se stabileste schema metabolica. intotdeauna se pleaca de la premiza ca un corp sanatos se formeaza si se mentine cu ajutorul unei alimentatii sanatoase, iar tratamentul se incepe din interior spre exterior.

Tratamentele antiaging sunt impartite si ele in mai multe etape: Tratamente Eximia (tratament pentru fermitatea sanilor si tratament facial cu aparatul Eximia), tratamente faciale, tratamente corporale si tratamente estetice. Eximia este un tratament special care ajuta la distrugerea tesutului adipos, la tratarea celulitei in toate stadiile ei dar si la tratarea problemelor de fermitate.

in cadrul tratamentelor oferite de catre specialistii centrului intra si estetica dentara care cuprinde consultatia stomatologica, cosmetica si profilaxie, chirurgie, endodontie- odontologie si protetica fixa.

Articolul precedentColegiul Medicilor contesta ancheta efectuata de catre MS in cazul de la Slatina!
Articolul următorNicolaescu: „Traian Basescu s-a dus la spital prin cunostinte si relatii”