SCJU Timișoara: Clinica de Obstetrică-Ginecologie Bega, aproape gata

0
394
foto: Constructii Erbasu

Un proiect derulat cu fonduri europene în valoare de circa 15 milioane de euro, Clinica de Obstetrică-Ginecologie Bega a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara „este finalizată în proporție de 100%” conform unui recent anunț postat de constructori.

„Structura este finalizată în proporție de 100%, iar compartimentările și hidroizolația au ajuns la un procent de execuție de 90%. Instalațiile, finisajele interioare și lucrările la fațadă avansează într-un ritm bun, iar în paralel am început realizarea amenajărilor exterioare” se menționează pe pagina de facebook Construcții Erbasu.

Noua maternitate construită va cuprinde, printre altele, compartimente de fertilizare în vitro, obstetrică-patologică, ginecologie, chirurgie laparoscopică şi histeroscopică, obstetrică fiziologică şi de spitalizare de zi. Totodată, va avea prevăzute şi compartimente de terapie intensivă, prematuri, nou-născuţi eutrofici, o secţie ATI, bloc operator, săli de naşteri şi camere de gardă.
Construcția este realizată de compania amintită în echipă cu Tehnodomus, Sfera Con, Hospital Technical Solutions, Kral Medical Solutions și Tehnoplus Medical Service.
Articolul precedentCOVID-19: 906 de cazuri noi înregistrate în ultima săptămână
Articolul următorChestionare în farmaciile din țară: Unul din cinci români riscă să sufere de diabet în următorii ani iar o treime iau medicamente pentru tensiune