Sanatatea Press Group, intre prietenii Asociatiei P.A.V.E.L., la aniversarea a 20 de ani activitate

0
70

Asociatia P.A.V.E.L a aniversat 20 de ani de activitate dedicata ajutorarii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer. Cu acest prilej, echipa asociatiei si-a aratat recunostinta fata de cei care i-au fost alaturi in cele doua decenii in care a fost langa micutii si tinerii bolnavi, langa familiile acestora si in care a sprijinit sectiile de oncopediatrie si hematologie pediatrica.

Pentru sustinerea acordata, atat in dezvoltarea de proiecte, cat si in actiunile de ajutorare a pacientilor, Sanatatea Press Group a primit din partea Asociatiei P.A.V.E.L. diploma cu titlul de „Cel mai bun prieten al copiilor si tinerilor bolnavi”, in cadrul galei aniversare, care a avut loc in 24 mai 2016.

Sanatatea Press Group multumeste Asociatiei P.A.V.E.L nu pentru diploma, ci pentru anii petrecuti in spitalele din Romania pentru ajutorarea copiilor si tinerilor bolnavi de cancer si le spune doar atat: „Continuati, continuati, continuati! Respect!”.

Asociatia P.A.V.E.L., asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, a fost infiintata in 1996 de catre Olga Cridland. Organizatia reuneste un grup de voluntari – parinti, rude sau sustinatori ai unor copii, tineri sau adulti care au fost sau sunt bolnavi de cancer, care se dedica imbunatatirii vietii copiilor si tinerilor cu cancer, leucemie si anemii grave, prin sustinere morala, informationala, psihologica, sociala si materiala.

Articolul precedentProf. dr. Romulus Timar: Pacientii cu hipertensiune au o incidenta a diabetului de 2-3 ori mai mare decat cei fara hipertensiune
Articolul următorOMS: Adunarea Mondiala a Sanatatii pregateste un nou Program de sanatate pentru situatii de urgenta