Romulus Timar, mesaj de încurajare pentru bolnavii de diabet

0
269

Dr. Romulus Timar, președintele Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, a transmis un mesaj de susținere și încurajare pentru toate persoanele cu diabet zaharat, prin care le asigură că întregul personal medical și în special medicii de diabet, sunt alături de ele.

“Împreună vom reuși să ieșim cu bine din această criză profundă în care se găsește întreaga planetă”, a spus președintele Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Mesajul a fost transmis în cadrul conferinței “DIABETUL ȘI PERSOANA CU DIABET în contextul pandemiei de COVID-19”, organizată de către Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, în parteneriat cu Federația Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice și Federația Asociațiilor Diabeticilor din România.

Conferința este oferită și de Sănătatea Press Group, în calitate de producător de conferințe online și transmisă live pe platforma conferinte-live.ro, precum și pe site-urile RoHealthReview.ro și Sanatatea.TV.

Articolul precedentDecanul Facultății de Medicină din Timișoara, apel la distanțarea socială pentru cei cu diabet zaharat
Articolul următorCOVID-19: Centrul de Transfuzie Sangvină București a primit un echipament cu care poate colecta plasmă umană