Restaurantele, deschise de luni la interior. Însă la 30% din capacitate

0
33

Restaurantele și sălile de spectacol se deschid luni la interior. Însă activitatea se va desfășura doar la 30% din capacitate.

Decizia a fost luată duminică de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, care a decis relaxarea mai multor măsuri impuse în Capitală în contextul pandemiei de coronavirus, după ce incidenţa îmbolnăvirilor, cumulată la 14 zile, a ajuns duminică la 2,62 cazuri la mia de locuitori.

Astfel, începând de luni, „toţi operatorii economici, inclusiv sălile de spectacol şi restaurantele vor avea programul până la ora 21.00”, potrivit prefectului Capitalei, Alin Stoica.

Ad in title

Restricţia de circulaţie în afara locuinţelor după ora 22.00 se menține.

„A fost luată hotărârea de a trece în scenariul de sub 3 la mie. Ştim că, în ultimele 48 de ore, (incidenţa cazurilor COVID – n.r.) a coborât constant. Astăzi incidenţa este de 2,62, astfel încât poate fi permisă funcţionarea sălilor de spectacol redus 30 de sută din capacitate şi, de asemenea, este permisă funcţionarea restaurantelor în interior, la fel, cu 30 la sută din capacitate. Aceste măsuri vor intra în vigoare începând de mâine”, a precizat, duminică, Alin Stoica, după şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă.

Articolul precedentAlte peste 41.000 de persoane vaccinate antiCOVID, de la ultima raportare
Articolul următorCoronavirus: Viena, primul oraș din UE care începe vaccinarea gravidelor împotriva SARS-CoV-2