Regulamente pentru tratamentul intervențional al infarctului miocardic acut și al urgențelor de chirurgie vasculară și cardiovasculară în București

0
378

Ordinul ministrului sănătății nr. 1244/2020 privind aprobarea Regulamentului pentru tratamentul intervențional al pacienților cu infarct miocardic acut și aprobarea Regulamentului pentru tratamentul urgențelor de chirurgie vasculară și urgențelor de chirurgie cardiovasculară în municipiul București a fost publicat în Monitorul Oficial.

Prevederile cuprinse în actul normativ sunt următoarele:

Art. 1.

Se aprobă Regulamentul pentru tratamentul intervențional al pacienților cu infarct miocardic acut în municipiul București, prevăzut în anexa nr. 1.

Art. 2.

Se aprobă Regulamentul pentru tratamentul urgențelor de chirurgie vasculară și urgențelor de chirurgie cardiovasculară în municipiul București, prevăzut în anexa nr. 2.

Art. 3.

Direcțiile de specialitate ale Ministerului Sănătății, unitățile sanitare, precum și personalul medical implicat în furnizarea serviciilor medicale vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

Art. 4.

Anexele nr. 1 și 2 fac parte integrantă din prezentul ordin.

Articolul precedentSNMF: Cum se face evaluarea și monitorizarea de la distanță a pacienților pozitivi SARS-CoV-2
Articolul următorConf. dr. Craiu: Care sunt semnele de mare gravitate de deshidratare acută la copii, în caz de diaree și vomă