„Record” la UMF Cluj-Napoca: Meniul unui medicinist, de trei ori mai ieftin decât cel al unui parlamentar

0
219

Conducerea Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca nu omite niciun detaliu pentru a îmbunătăți și susține condițiile de studiu ale viitoarelor cadre medicale. 

Pentru a menaja bugetul zilnic al studenților, reprezentanții instituției au implementat un proiect prin care aceștia pot beneficia de prețuri accesibile în localurile instituției; astfel meniul unui medicinist clujean intră în topul celor mai ieftine din țară ajungând să coste de aproape trei ori puțin decât un alt exemplu similar din Parlamentul României (n.r. – 24 lei cu TVA – la care se adaugă însă și un desert):

„Meniul <<Student>> este diferit în fiecare zi și este alcătuit din felul 1 (supă/ciorbă), felul 2 (fel principal cu garnitură) și salată. 

Prețul acestui meniu este de 7 lei.
Studenții beneficiază de meniul <<Student>> la preț special, prezentând carnetul de student, la achitarea comenzii.
Studenții cu burse sociale vor primi același meniu, gratuit, pe baza cardului special pe care îl dețin. Vă așteptăm cu drag!” – transmite UMF „Iuliu Hațieganu” pe o platformă de socializare.
Articolul precedentFABC: „Pentru pacienții cu cancere ale sângelui sau orice altă boală hematologică severă care au nevoie de un transplant de celule stem hematopoietice, un donator este un salvator al vieții lor și un erou”
Articolul următorUNICEF solicită să intervină cu echipament medical în sprijinul copiilor afectați de bombardamentele asupra Fâșiei Gaza