Radu Rasinar- Directorul General AstraZeneca este noul Presedinte al Local American Working Group

0
35

Radu Rasinar, Directorul General AstraZeneca pentru Europa de Sud-Est, a fost ales noul presedinte al Asociatiei Local American Working Group(LAWG).

„Local American Working Group isi propune sa joace un rol decisiv in promovarea inovarii medicale si tocmai de aceea, obiectivul meu in calitate de presedinte este de a lucra cat mai aproape de institutiile statului pentru a gasi cele mai bune solutii in vederea dezvoltarii sistemului de sanatate. Consideram ca aceste solutii trebuie sa raspunda nevoilor pacientilor atat in ceea ce priveste accesul la tratament, dar si referitor la transparenta si libertatea informatiei, atat de necesare unui sistem sanitar care se afla in plina reforma.”, a declarat noul Presedinte LAWG.

Radu Rasinar este de profesie medic si are o vasta experienta in industria farmaceutica, atat in Romania, cat si la nivel international, in tari din Europa si Asia. in Romania, a lucrat ca manager in cadrul departamentului de marketing al companiei Eli Lilly si ulterior, a ocupat functia de Country Manager al aceleiasi companii, timp de doi ani. Din anul 2009 se afla la conducerea AstraZeneca Romania.

Ad in title

Noul presedinte LAWG a fost desemnat in cadrul unei intalniri organizate la sediul Ambasadei Americane din Bucuresti.

„Ambasada Statelor Unite ale Americii sprijina eforturile LAWG de a promova sustenabilitatea, transparenta si predictibilitatea pentru companiile farmaceutice active in sectorul sanatatii din Romania.”, a adaugat Stephanie Boscaino, Ofiterul Economic al Ambasadei SUA din Bucuresti.

in perioada 2014 – 2015, conducerea asociatiei a fost asigurata de Gabor Sztaniszlav, Country Manager Amgen.

Articolul precedentStudiu: 83% dintre pacientii cu hepatita cronica de tip C necesita o imbunatatire a ingrijirilor de durata
Articolul următorO transfuzie de sange poate salva viata unui bebelus aflat in burta mamei