Purtarea măștii devine obligatorie în zonele aglomerate din București

0
241

Masca de protecție devine obligatorie de mâine în Capitală în aer liber nu doar în Centrul Vechi, ci în toate zonele aglomerate, în piețe, în stațiile de autobuz, gări și autogări. Decizia a fost luata în această după-amiază de Comitetul municipal pentru Situaţii de Urgenţă.

După mai multe dezbateri, membrii Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență au votat ca masca de protecție să fie purtată în București în aer liber în mai multe zone.

De mâine, masca devine obligatorie în zonele pietonale din Centrul Vechi, în stațiile de autobuz, troleibuz sau tramvai, în gări, în autogări, în piețe, în târguri, iar în cazul eventimentelor care se desfășoară în aer liber organizatorii trebuie să pună la dispoziția spectatorilor măști, relatează Digi24.

Capitala înregistrează peste 6.200 de cazuri de la începutul pandemiei.

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență s-a întrunit luni pentru a discuta posibilitatea ca masca de protecție să fie obligatorie în zona pietonală a Centrului Vechi, măsură despre care viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, spunea ca a fost solicitată de mult timp.

Articolul precedentLista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată și publicată pe site-ul INSP
Articolul următorRusia susține că din septembrie va livra lunar sute de mii de vaccinuri contra COVID-19