Puls Media Network si SanatateaTV organizeaza cea de-a doua editie a Premiilor „Carol Davila”

0
159

Puls Media Network, in parteneriat cu SanatateaTV, organizeaza pe 26 februarie 2009 cea de-a doua editie a Premiilor „Carol Davila”. Initiatorii evenimentului si-au propus premierea celor mai importanti actanti din domeniul sanatatii, implicati in activitati si proiecte de responsabilitate sociala in sanatate.

Sesiunea de inscriere a proiectelor de responsabilitate sociala cu implicare in domeniul sanatatii, pentru editia a doua a Premiilor a€œCarol Davila” se va incheia la 2 februarie 2009. Proiectele vor putea fi prezentate pentru a fi inscrise in competitie de initiatorii, finantatorii, dar si de alte organizatii implicate in derularea acestora (agentii de PR/publicitate, media, ONG-uri etc.). Numarul maxim de proiecte inscrise in competitie de un candidat (companie, ONG, persoana, etc) este de 2, iar inscrierea proiectelor nu presupune nicio obligatie financiara din partea candidatiilor, ci doar completarea Fisei de Candidatura, disponibila pe site-ul www.premiilecaroldavila.ro, anunta organizatorii.

Nominalizarea proiectelor pentru Premiile a€œCarol Davila” si selectia castigatorilor sunt hotarate de un juriu ce reuneste nume marcante din domenii variate de expertiza – de la personalitati ale lumii medicale la jurnalisti sau membri ai societatii civile.
in afara de votul secret al juriului, in desemnarea castigatorilor se va tine cont si de votul public exprimat pe site-ul www.premiilecaroldavila.ro in perioada 6-20 februarie 2009, care va avea o pondere de 52% in procesul de desemnare a castigatorilor Premiilor a€œCarol Davila” 2009.

Juriul Premiilor „Carol Davila” este format din: prof. univ. dr. Florian POPA – rector UMF a€œCarol Davila”, prof. univ. dr. Dragos STANCIU – decanul Facultatii de Medicina Dentara UMF a€œCarol Davila”, prof. dr. farm. Dumitru LUPULIASA – presedinte Colegiul Farmacistilor Romania, Dan MICLEA – director general Media Kompass, Dan ZAHARESCU – director executiv ARPIM, Despina ANDREI – Private Sector Manager UNICEF Romania, Victor OLSAVSZKY – reprezentant Organizatia Mondiala a Sanatatii in Romania, Dana BADEA – realizator, editor, prezentator The Money Channel, Simona BĂLĂNESCU – realizator emisiunea a€œTraieste sanatos” Antena 2, Oana MUNTEANU – reporter sanatate Agentia de presa NewsIN, Cornelia STANCIU – Senior Reporter Agentia de presa Agerpres.

Sursa: SanatateaTV

Articolul precedentSanctiuni drastice la Spitalul Judetean Slatina!
Articolul următorTraian Basescu: Am simtit pe pielea mea neregulile sistemului sanitar!