Promovari la Terapia Ranbaxy

0
231

Reprezentantii Terapia Ranbaxy, cea mai mare companie de generice din Romania, anunta noi promovari in functiile de Director Comercial al companiei, cea de Business Unit Manager, Director Branded Business si Sales Manager Terapia Distributie.

Astfel, Bogdan Ungureanu va ocupa functia de Director Comercial al companiei urmand sa conduca departamentul comercial al companiei farmaceutice si sa coordoneze activitatile diviziilor de Branded Business (produse generice cu promovare medicala), de OTC-uri (produse fara prescriptie medicala) si de Key Accounts.

Claudia Firez va ocupa functia de Director Branded Business, conducand, astfel, divizia de Branded Business (produse generice cu promovare medicala) a companiei. Din noua pozitie, aceasta va coordona toate diviziile de produse generice cu promovare medicala, respectiv diviziile de produse cardiovasculare, de produse antiinfectioase si divizia de produse destinate sistemului nervos central si managementului durerii.

Business Unit Managerul diviziei de OTC-uri este Florin Neagu care s-a alaturat recent companiei Terapia Ranbaxy.

Ca urmare a promovarii lui Bogdan Ungureanu in pozitia de Director Comercial Terapia Ranbaxy, noul Sales Manager Terapia Distributie este Orlando Stoica, cel care a ocupat anterior functia de Manager Regional Terapia Distributie.

Sursa: SanatateaTV

Articolul precedentVitamina B12 poate preveni pierderea de memorie
Articolul următorAncheta interna de la maternitatea Giulesti, contestata de Autoritatea de Sanatate Publica