Proiect de investiție în sisteme informatice derulat de Spitalul ”Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși”

0
177
foto: Spitalul “Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși
Spitalul ”Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși a inițiat și depus spre finanțare Proiectul ”Investiții în digitalizare, oportunitate pentru Spitalul ”Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși” în cadrul Investiției specifice: 13.3- Investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unităților sanitare publice, din cadrul PNRR-Componenta: 7-Transformare digitală-Investiția I3.3 Realizarea sistemului de eHealth și telemedicină, apel MS-733 aferent I3.3,
Proiectul propus spre finanțare conține:
1. Echipamente hardware achiziționate și instalate -134 buc.
2. Soluții software implementate (dezvoltate/configurate) – 4 buc.
3. Număr sisteme/ aplicații informatice implementate/ funcționale interconectate și interoperabile cu sistemele existente la nivelul unității sanitare și/ sau altor instituții – 4 buc.
4. Număr persoane instruite și certificate de instruire emise – 30 persoane.

Valoarea totală a proiectului ”Investiții în digitalizare, oportunitate pentru Spitalul ”Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși” este de 1.513.433,08 lei (inclusiv TVA)

„În acest sens, a fost încheiat un acord de parteneriat în vederea depunerii – respectiv implementării Proiectului ”Investiții în digitalizare, oportunitate pentru Spitalul ”Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși” în cadrul Investiției specifice I3.3 – între Spitalul “Prof. Dr. Eduard Apetrei ” Buhuși și U.A.T. orașul Buhuși iar proiectul a fost aprobat prin Hotărâre de Consiliu Local, spitalul fiind mandatat să elaboreze și să depună proiectul ”Investiții în digitalizare, oportunitate pentru Spitalul ”Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși, în calitate de Lider de Parteneriat” – transmite instituția.
Articolul precedentMotivele pentru care cei mai mulți evită screeningul pentru depistarea cancerului colorectal
Articolul următorUMF Iași: Conferința Anuală a Asociației Facultăților de Medicină din Europa (AMSE)