Programul de instruire a educatorilor in diabet „Aplicatii Practice ale Educatiei Terapeutice in Diabet”, Bucuresti, 10 septembrie 2016

0
21

Educatia terapeutica este extrem de necesara in randul persoanelor cu diabet zaharat, in special a celor care abia au fost diagnosticate cu aceasta afectiune. Iar acest tip de educatie poate fi facuta de asistentii medicali, Programul de Instruire a educatorilor in diabet „Aplicatii Practice ale Educatiei Terapeutice in Diabet” fiind un instrument ce vine in sprijinul acestora.

in data de 10 septembrie 2016, Cursul E-Diab s-a desfasurat la Bucuresti, coordonator local fiind prof. dr. Cristian Serafinceanu.

Participantii au fost instruiti cu privire la abordarea persoanei cu diabet zaharat, la comunicarea cu aceasta, dar si in utilizarea unor dispozitive medicale specifice tratamentului diabetului.

Ad in title

Cursul E-Diab 2016 este un proiect al Asociatiei Romane de Educatie in Diabet cu sprijinul companiei farmaceutice AstraZeneca.

Management eveniment: Sanatatea Press Group

Articolul precedentPneumo Road Show 2016, Ploiesti
Articolul următorOMS: Aproximativ 18 milioane de oameni infectati cu HIV nu primesc tratament. Majoritatea nu stie ca este infectata