Profesorul Mihai Voiculescu a decedat. Dumnezeu sa-l odihneasca!

0
228

Lumea medicala romaneasca este in doliu in urma trecerii in nefiinta a profesorului doctor Mihai Voiculescu. in varsta de 70 de ani, profesorul Voiculescu a decedat in data de 29 august 2016.

Profesor de medicina interna la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti si medic primar al Institutului Clinic Fundeni, unde a si fondat scoala de Nefrologie, profesorul Voiculescu a desfasurat o ampla activitate in medicina romaneasca, atat in sfera universitara, cat si in cea clinica.

Profesorul Mihai Voiculescu a fost presedintele Asociatiei Romane pentru Studiul Ficatului, al Asociatiei Romane pentru Nefrologie si Acces Vascular si al Asociatiei Romane pentru Studiul Bolilor Ereditare Renale, secretar general al Romtransplant, precum si membru al mai multor organizatii medicale din tara, printre care Asociatia Romana de Nefrologie, Asociatia Romana de Gastroenterologie si Hepatologie, Societatea Romana de Medicina de Interna, precum si din strainatate: Societatea Internationala de Nefrologie, Societatea Europeana de Nefrologie, Dializa si Transplant, Societatea Americana de Nefrologie, Societatea Europeana de Boli de Ficat, Societatea de Acces Vascular, Coordonatorii Europeni de Transplant, Societatea Internationala de Dializa Peritoneala sau Asociatia Americana a Inimii.

SanatateaTV.ro si Sanatatea Press Group isi exprima regretul fata de decesul profesorului Mihai Voiculuescu si transmit condoleante familiei indoliate!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Articolul precedentStudiu: Fibrele solubile din porumb pot imbunatati sanatatea oaselor femeilor
Articolul următorMinistrul Sanatatii, despre situatia demisiilor de la UPU-SMURD Floreasca: Situatia este ingrijoaratoare, este foarte grav