Profesorul doctor Ovidiu Băjenaru s-a stins din viaţă din cauza noului coronavirus

0
142

Profesorul doctor Ovidiu Băjenaru, șeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB), a încetat din viaţă, joi, din cauza noului coronavirus.

Profesorul doctor Ovidiu Băjenaru era internat la Institutul Matei Balș din Capitală de o săptămână și jumătate.

În vârstă de 63 de ani, Ovidiu Băjenaru era absolvent al Facultății de Medicina – UMF ”Carol Davila” București, devenind prodecan al Facultatii ”Carol Davila”, în anul 2000, post pe care l-a ocupat până în 2004.

Prof. Dr. Cătălina Poiană, preşedintele Colegiului Medicilor din Bucureşti, a transmis un mesaj de condoleanţe, în numele Biroului Executiv al CMMB.

“ Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti transmite sincere condoleanţe pentru pierderea unui mare profesor al medicinei româneşti, dr. Ovidiu Băjenaru.Gândurile noastre merg către cei apropiaţi de profesorul Ovidiu Băjenaru. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Profesorul Ovidiu Băjenaru a reprezentat o personalitate desăvârşită în medicina românească, un profesor excelent de neurologie, un medic neurolog profesionist şi un dascăl apreciat de studenţii săi”, a transmis  prof. Dr. Cătălina Poiană.

Şi reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti au transmis un mesaj legat de încetarea din viaţă a reputatului profesor.

„Tuturor celor cunoscuti, dar mai ales noua, personalului medical al SUUB si, in mod particular, colegilor din Clinica de Neurologie, ne este foarte dificil sa vorbim la trecut despre omul, medicul si profesorul Ovidiu Alexandru Bajenaru.
Cu imensa parere de rau, inevitabilul s-a intamplat si d-l profesor Ovidiu Bajenaru nu mai este printre noi, dar spiritul domniei sale va fi prezent in continuare prin urmasii lui profesionali.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”.

 

 

Articolul precedentGCS: România depăşeşte 91.000 de cazuri de coronavirus. Câte s-au înregistrat de la ultima raportare
Articolul următorMesajul medicului psihiatru Gabriel Diaconu, legat de decesul prof.dr.Ovidiu Băjenaru