Prof. univ. dr. Nicolae Hancu : a€œSalut cu entuziasm etichetarea produselor alimentare!”

  0
  590

  Producatorii romani si cei europeni sunt obligati sa schimbe etichetele de pe produsele alimentare conform Regulamentului Uniunii Europene. Acesta masura a fost salutata de prof. univ. dr. Nicolae Hancu, personalitate cu autoritate in domeniul sanatatatii, autor al Abecedarului de nutritie.

  Atunci cand merge la cumparaturi, consumatorul trebuie sa tina seama de trei aspecte importante in citirea etichetelor produselor alimentare: perioada de valabilitate, prezenta aditivilor alimentari si continutul caloric si nutritional, atentioneaza prof. univ. dr. Nicolae Hancu.

  Oricine poate invata sa citeasca corect etichetele produselor alimentare din Abecedarul de nutritie, scris de prof. univ. dr. Nicolae Hancu. Probabil cea mai importanta carte de nutritie de la profesionisti pentru publicul larg, Abecedarul de Nutritie este un ghid complet de alimentatie sanatoasa.

  „Abecedarul de Nutritie a fost scris in contextul in care alimentatia in randul populatiei este tot mai nesanatoasa, dar si in contextul in care numarul pseudo-nutritionistilor a inceput sa creasca. Abecedarul de Nutritie vine in ajutorul populatiei cu zece lectii prin intermediul carora oamenii pot invata ce inseamna o alimentatie sanatoasa”, a declarat prof. univ. dr. Nicolae Hancu.

  Articolul precedentMamele care dau nastere unor copii cu greutate mare sunt mai predispuse cancerului mamar
  Articolul următorAnual, in Uniunea Europeana, bronzarea cu raze ultraviolete provoaca moartea a peste 800 de persoane