Prof. univ. dr. Irinel Popescu, membru de onoare al Asociației Americane de Chirurgie (ASA)

0
467

sursa foto: Prof. Dr. Irinel Popescu/Facebook

Prof. univ. dr. Irinel Popescu a primit titlul de Membru de onoare (Honorary Fellow) al Asociației Americane de Chirurgie (ASA), în cadrul celui de-al 144-lea congres anual al ASA, care are loc la Washington, DC.

„Astăzi am primit titlul de Membru de onoare (Honorary Fellow) al Asociației Americane de Chirurgie (ASA), în cadrul celui de-al 144-lea congres anual al ASA, care are loc la Washington, DC. Această asociație a fost fondată în anul 1880, este cea mai veche asociație chirurgicală din Statele Unite și una dintre cele mai prestigioase din lume”, a scris prof. univ. dr. Irinel Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Distincția acordată înseamnă încă o recunoaștere a valorii și meritelor școlii românești de chirurgie”, a adăugat prof. univ. dr. Irinel Popescu.

Articolul precedentTremor, Rigiditate musculară, Amplitudine redusă a mișcărilor, Postură instabilă (T.R.A.P), cele 4 semne ale bolii Parkinson
Articolul următorDecrete de decorare pentru mai multe spitale, semnate de președintele Iohannis, cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății