Prof. dr. Poiană, despre unul dintre cele mai ample evenimente științifice din medicina românească

0
61

Prof. Dr. Cătălina Poiană, președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București, a declarat că cea de a IX-a Conferință a Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB), unul dintre cele mai ample evenimente științifice din medicina românească, este construită pe trei direcții, respectiv cunoaștere, știință și educație medicală continuă, acestea fiind concepte „extrem de importante în abordarea clinică de către medici”.

„Mă bucur nespus că acest eveniment medical, organizat într-un context epidemiologic atât de dificil, prin tematicile pe care le abordează și prin lectorii pe care îi propune a reușit să adune o participare extrem de numeroasă și în acest an la Conferința Colegiului Medicilor din Municipiul București. An de an, această conferință a crescut și a devenit una de referință în cadrul manifestărilor științifice din România. În acest an, conceptul conferinței este construit pe trei direcții, și anume, cunoaștere, știință și educație medicală continuă. Considerăm că aceste concepte sunt extrem de importante în abordarea clinică de către medici”, a declarat prof. dr. Cătălina Poiană.

Declarațiile au fost făcute în cadrul ceremoniei oficiale a celei de-a IX-a Conferințe a Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB), eveniment desfășurat online, cu sprijinul Sănătatea Press Group.

Ad in title
Articolul precedentRecord de vaccinări anti-COVID-19, în ultimele 24 de ore. Datele CNCAV
Articolul următorIohannis: Încă traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere epidemiologic