Prof. dr. Monica Pop atrage atentia asupra pericolelor date de achizitionarea unor dispozitive medicale de pe internet

0
165

Prof. univ. dr. Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti, atrage inca o data atentia asupra pericolelor pe care le pot prezenta unele medicamente si dispozitive medicale achizitionate de pe internet.

Atentionarea vine ca urmare a prezentarii in urma cu cateva zile la Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti a unui tanar in varsta de 19 ani cu complicatii foarte grave survenite in urma aplicarii unei lentile de contact procurate de pe internet, potrivit unei informari primite la adresa redactiei www.sanatateatv.ro .

„Nu este primul caz de acest gen, astfel ca atragem atentia asupra pericolului major al achizitionarii si folosirii medicamentelor si dispozitivelor medicale cumparate de pe diverse site-uri, acestea fiind de multe ori contrafacute si/sau nesterile”, atrage atentia prof. univ. dr. Monica Pop in informarea remisa.

Potrivit informarii de presa, pacientul este in continuare internat in spital, medicii incercand sa salveze vederea acestuia.

Articolul precedentUn nivel optim de fier in sange contribuie la buna functionare a organismului
Articolul următorProiect privind protejarea si promovarea alaptarii, adoptat de Camera Deputatilor