Prof. dr. Alexandru Ioan Constantinescu, fondatorul Clinicii de Neurochirugie din cadrul  SUUB, a decedat

0
145

Prof. dr. Alexandru Ioan Constantinescu, fondatorul Clinicii de Neurochirugie din cadrul  Spitalului Universitar de Urgență București, a decedat la vârsta de 89 de ani, au anunțat reprezentanții unității medicale.

”Prof. dr. Alexandru Ioan Constantinescu: 9 august 1933- 4 iulie 2022. Domnul Profesor Doctor Alexandru Ioan Constantinescu, cel care a înființat clinica de neurochirurgie din SUUB, un profesionist desăvârşit și formator a numeroase generații de neurochirurgi, a decedat astăzi, 4 iulie 2022. Corpul neînsuflețit va fi depus la capela bisericii Adormirea Maicii Domnului de la Spitalul Universitar de Urgență București, mâine, 5 iulie, de la ora 09.00. Înmormântarea va avea loc la cimitirul Bellu, miercuri, 6 iulie, la ora 11.00. Drum lin către ceruri, domnule profesor!”, au transmis reprezentanții Spitalului Universitar de Urgență București, pe pagina de Facebook.

Articolul precedentMinistrul Sănătății: Repunem în funcţiune şi acele centre de testare care vor fi accesibile mai ales în week-end
Articolul următorModificări ale Instrucțiunilor privind desfășurarea etapei de evaluare a unităților sanitare cu paturi