Primul centru de vaccinare anti-COVID ”Drive-THRU” s-a deschis, sâmbătă, la Deva

0
42

Centrul de vaccinare anti-COVID-19 ”Drive-THRU” de la Deva, primul de acest fel din ţară, s-a deschis, sâmbătă, la ora 10.00.

”Astăzi, la Deva, s-a deschis Primul Centru de Vaccinare Drive-THRU din România” , informează Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Doritorii nu trebuie să se programeze la vaccinarea anti-COVID-19, însă trebuie să completeze formularul de exprimare a acordului pacientului şi un chestionar privind starea de sănătate. Cei care vor să petreacă mai puţin timp cu aceste formalităţi, pot descărca formularele de pe site-ul DSP Hunedoara.

Ad in title

CNCAV informează că ”Pentru ca acțiunea de vaccinare să se desfășoare în cele mai bune condiții, vă prezentăm cum se derulează totul în doar 5 Pași!

  • Pasul 1: Aștepatați să fiți preluați de personalul din Centrul de vaccinare
  • Pasul 2: După triaj, se desenează pe parbriz un emoticon cu marker lavabil și veți fi îndrumat către zona de vaccinare
  • Pasul 3: Intrați în zona de vaccinare indicată și veți fi vaccinat direct în mașină. Nu trebuie să coborâți din mașină.
  • Pasul 4: După vaccinare, se scrie pe parbriz ora la care puteți părăsi zona post-vaccinare. Personalul medical va monitoriza toate persoanele vaccinate în această perioadă
  • Pasul 5: Îninte de plecare veți primi adeverința de vaccinare pe care va fi consemnată data când trebuie să vă prezentați pentru Rapel”, potrivit sursei citate.
Articolul precedentMaratonul Vaccinării de la Timişoara: Aproape 1500 de persoane, imunizate în mai puțin de 24 de ore
Articolul următorPrefectul Capitalei: Au fost prelungite măsurile pentru prevenirea şi combaterea COVID-19