Primul „Abecedar de Obezitate”, realizat de prof. univ. dr. Nicolae Hancu, a fost lansat la Bucuresti

  0
  259

  Primul „Abecedar de Obezitate”, realizat de prof. univ. dr. Nicolae Hancu in colaborare cu sef. lucr. Cristina Nita si dr. Anca Craciun, a fost lansat in Bucuresti in data de 7 martie 2014 in Aula Academiei Romane.

  „Abecedarul de Obezitate” este o carte-mesaj de mare importanta in conditiile in care problemele cauzate de suprapondere si obezitate sunt tot mai mari in tara noastra. Potrivit ultimelor studii, aproximativ 36% din populatia adulta a Romaniei se confrunta cu obezitatea si supraponderea.

  „Din pacate exista multe persoane cu suprapondere si obezitate. Multi nu stiu ca sunt obezi si daca stiu, nu stiu ce trebuie sa faca. Unul dintre obiectivele cartii este tocmai acesta, sa alerteze populatia Romaniei ca exista nu doar un defect de frumusete ci si un risc de foarte multe boli. Din acest motiv este imperativ necesar ca cei care se confrunta cu aceste probleme sa se adreseze medicului. Dar inainte de a se adresa medicului, persoana in cauza trebuie sa se autoanalizeze, sa caute cauzele problemelor”, a precizat prof. univ. dr. Nicolae Hancu, autorul cartii „Abecedar de Obezitate” si membru de onoare al Academiei Romane.

  Scrisa de specialisti renumiti din domeniul nutritiei intr-o maniera accesibila si atractiva pentru publicul larg, cartea „Abecedar de Obezitate” nu promite diete miraculoase sau cure de slabit peste noapte, ci ofera solutii viabile, pe termen lung, pentru lupta cu kilogramele de care multi isi doresc sa scape, dar putini stiu cum.

  Cartea „Abecedar de Obezitate” a fost realizata sub egida Academiei Romane.

  Articolul precedentAu fost raportate primele protezari total endoscopice de valva aortica
  Articolul următorPeste 90 de asistenti medicali au luat parte la Cursul C.O.M.B.A.T. Asist de la Craiova, 7 martie 2014