Președintele Societății Române de Hematologie: Rezidenții vor avea tot suportul nostru în următoarea perioadă

0
301

Prof. Dr. Anca Lupu, președintele Societății Române de Hematologie, a declarat că începând din acest an, rezidenții sunt organizați în Forumul Tinerilor Hematologi care se va alătura Societății Române de Hematologie.

„De anul acesta, rezidenții sunt organizați în Forumul Tinerilor Hematologi care se va alătura Societății Române de Hematologie, își vor spune problemele și vor avea tot suportul nostru în următoarea perioadă”, a declarat prof. dr. Anca Lupu, în cadrul ceremoniei oficiale a celui de-al XIII-lea Congres de Hematologie Clinică și Medicină Transfuzională 2021.

Congresul de Hematologie Clinică și Medicină Transfuzională 2021 se desfășoară în format hibrid, în perioada 29 septembrie – 03 octombrie.

Despre Congresul de Hematologie Clinică și Medicină Transfuzională 2021, prof. dr. Anca Lupu a afirmat că „este un curaj deosebit să organizăm acest congres și vă spun sincer, ne era dor să ne vedem și să organizăm această manifestare, în această mare familie a noastră a hematologilor și a transfuziologilor din România, dar este un mare curaj și o mare provocare să îl organizăm în formă hibridă și să aibă această audiență deosebită”.

Președintele Societății Române de Hematologie a mai spus, în cadrul aceleiași ceremonii, că „suntem onorați să-i avem alături pe mentorii noștri, pe care ne-am străduit tot timpul să-i urmăm, să le urmăm exemplul și să le continuăm munca și strădania pentru a duce mai departe această specialitate grea și frumoasă, care nu poate să fie făcută decât cu pasiune”.

Articolul precedentCîţu, despre proiectul de lege privind testarea obligatorie pe cheltuială proprie a personalului nevaccinat
Articolul următorUPDATE Constanța: Un incendiu a izbucnit la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase