Premiile de excelenta pentru promovarea psihologiei

0
258

La Salonul International de Psihologie 2008 a avut loc sambata decernarea premiilor de excelenta pentru promovarea psihologiei, care se acorda anual organizatiilor si institutiilor ce au sprijinit si promovat cel mai bine psihologia.

Castigatorul din acest an la sesiunea Carti si Reviste (Edituri) este Editura Polirom (pentru colectia de psihologie stiintifica). La Training evenimente pentru publicul larg, premiul a fost adjudecat de Competent Consulting (pentru prima Conferinta de Inteligenta Emotionala din Romania, EQ Day for Life).

La sesiunea mass media, castigatori, la egalitate de puncte, sunt Prima TV (pentru emisiunea Momentul Adevarului si promovarea poligrafului ca metoda de expertiza psihologica) si Evenimentul zilei (pentru pagina saptamanala de psihologie de cuplu).
Premiile pentru evenimente speciale au revenit, in acest an, la egalitate de puncte, lui Cristian Andrei (pentru emisiunile radio si TV si promovarea consilierii psihologice) si RTS Romanian Psychological Testing Services (pentru pentru Platforma de Evaluare Clinica si etalonarea pentru Romania a testelor internationale de inteligenta).

Comisia de evaluare a fost alcatuita din prof.univ.dr. Filaret Santion (Universitatea Ovidius, Constanta), conf.univ.dr. Daniel David (Universitatea Babes-Bolyai, Cluj Napoca), psiholog Dragos Iliescu (director D&D Research – Test Central), psiholog Gina Gheoca (redactor sef, revista Psihologia azi) si lector univ. drd. Ovidiu Brazdau (presedintele comitetului de organizare al Salonului de Psihologie).

Sursa: Agerpres

Articolul precedentCASMB a aprobat 38 de cereri pentru formularul E112
Articolul următorCea mai fericita zi a anului? 20 iunie