Premierul Florin Cîțu cere autorităților locale să susțină campania de vaccinare în mediul rural

0
96

Premierul Florin Cîțu a declarat, vineri, la Baia Mare, că, pentru succesul campaniei de vaccinare în mediul rural, este necesară implicarea autorităților locale, dar și a liderilor de opinie, precum medici, preoți și polițiștii din respectivele zone.

„Ca să ducem campania de vaccinare în mediul rural, este nevoie de susținerea autorităților locale, președintele CJ, prefect, primari, dar și de liderii de opinie. Vorbim de preoți, medici, polițistul din zonă. Toată lumea trebuie să se implice pentru a duce campania de vaccinare cât mai aproape de oameni, să îi convingă cât de importantă este vaccinarea, să ne întoarcem la normalitate și să avem viața de dinainte de pandemie. Ceea ce am putut să facem cu resursele noastre, am cam făcut”, a declarat premierul Florin Cîțu.

„Am încredere că vor veni cu soluții inovatoare, care să îî convingă pe oameni că singura soluție să ne întoarcem la normalitate este vaccinarea”, a adăugat premierul.

Premierul Florin Cîțu a vizitat, vineri, un centru de vaccinare drive-thru amenajat în Piața Libertății din Baia Mare.

Articolul precedentCoronavirus: Vaccinul Pfizer generează mai puţini anticorpi împotriva variantei indiene, conform unui studiu
Articolul următorSpitalul „Sfânta Maria” a reprimit acreditarea pentru transplantul pulmonar